KONTRAKT BUSKØRSEL

Søg og find prisen med det samme!

Dejligt, vi elsker de lange ture!

+ Returdetaljer

Brug for hjælp? Ring 70264900


Søger du Regelmæssig kørsel?

BOOK DINE TURE NEMT HOS BOOKINGABUS.COM

Vidste du, at vi tager besværet ud af at busleje – også når det gælder kontrakt kørsel?

Bare send os din forespørgsel og Team Bookingabus.com vil give dig de bedste tilbud fra de bedste vognmænd.

Hvorfor spilde tid med at kontakte flere vognmænd, læse anmeldelser, vente på priser eller lignende, når Bookingabus kan gøre alt arbejdet for dig og tilmeld meget hurtigere!

Vi har allerede en bred vifte af etablerede anerkendte partnere over hele Danmark med fuldt licenserede erfarne chauffører, busser og mest af alt enestående kundeservice for at sikre, at du og dine passagerer har den bedste oplevelse hver dag, uge eller måned. Vi sørger for at finde dig de mest pålidelige vognmænd og chauffører, som passer til dit behov, og derudover gør vi det til den bedste pris!


Vi arbejder i øjeblikket sammen med mange forskellige virksomheder, rejsearrangører, sæsonmæssige ture, skoleudflugter, børnehaver, kirkegrupper og andre organisationer, hvor vi arrangerer deres regelmæssige transport af alt fra 1 daglig minibus til 40+ fulde turistbusser. Hver kunde er individuel, og vi sørger for at afdække behovet hver gang.


Uanset rejsens størrelse eller hvor ofte I skal køres, så vil vores partnere med glæde hjælpe med at løfte opgaven, og ofte gives der nogle rabatter til regelmæssigt kontraktarbejde, og dermed sparer vi dig besværet og stresset ved at kontakte flere vognmænd.

Interesseret? Bare send os en e-mail til admin@bookingabus.com med oplysningerne for din forespørgsel eller ring på 70264900, og en fra vores team vil kontakte dig hurtigst muligt for at hjælpe dig med at gøre din fremtidige transport lettere.Søg busleje, på den lette måde!

Vælge adresser

Vælg jeres start og slut adresser, I bestemmer selv om det er fra kirken eller hjemme fra.

Vælg dage og tid?

Vælg hvilken dato og hvilket tidspunkt i skal bruge bussen

Skal i retur?

Tryk på retur og vælge adressen. (Husk at checke retur tidspunktet)

Behov for hjælp?

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål!